• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Promotie zonnebrillen met opdruk
Promotie zonnebrillen met opdruk

Promotie zonnebrillen bedrukken in grote en kleine oplagen?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende Zonnebrillen die u allemaal kunt laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Zonnebrillen vormen in de zomer een uitstekend promotieartikel. Wilt u van te voren zien hoe de zonnebril met uw bedrukking wordt? dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Promobrillen met opdruk


Op zoek naar goedkope promobrillen of promotionele zonnebrillen? Op deze pagina staan de beste reclamebrillen van dit moment! Als u makkelijk en snel uw naamsbekendheid wil vergroten, zijn deze modellen de ideale keuze. Uw opdruk kan op elk pootje. Ook voor klantenbinding zijn deze brillen een goede optie. Brillenman denkt met u mee en heeft voor u de meest verkochte modellen geselecteerd. Hieronder staat meer informatie over onze reclame brillen.

Verschillende modellen promotionele zonnebrillen

Onze brillen zijn er in verschillende modellen. Op onze website hebben wij alle modellen uit de markt geplaatst. Wij zijn er zeker van dat hier een bril bij zit waar u naar op zoek bent. We hebben namelijk de volgende diverse zonnebrillen in ons assortiment:
•    Plastic brillen
•    Glow in the dark brillen
•    Brillen met een ‘houten’ uitstraling
•    Modieuze brillen
•    Eigentijdse brillen
Een grote diversiteit en de populairste Promobrillen met opdruk modellen. Met deze brillen kan het niet misgaan en ze zorgen voor meerwaarde voor uw klantrelaties. Het is belangrijk om na te denken over het doel van de brillen. Daarnaast speelt het budget uiteraard ook een belangrijke rol. Dit soort facetten zullen uiteindelijk zorgen voor de keuze van een bepaald model bril. Ook de kleur is van belang. Vooral als u een bedrukking wil plaatsen. Het contrast moet namelijk zodanig hoog zijn dat de opdruk duidelijk te zien is en ook echt opvalt bij de doelgroep.

Goedkoop promobrillen met opdruk bedrukken
Bij Brillenman kunt u er voor kiezen om de brillen te laten bedrukken. De druktechniek verschilt amper per bril. De ‘houten look’ brillen kunnen bijvoorbeeld worden bedrukt door middel van een  tampondruk. Plastic brillen worden ook voornamelijk bedrukt met een tampon- of transferdruk. Onze drukkerij zorgt er in ieder geval voor dat uw logo, tekst of andere opdruk met een goede kwaliteit bezorgd word. De levertijden voor bedrukte aanstekers bedragen ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Brillen zonder bedrukking zijn tussen 2 en 5 werkdagen in huis!