Zomerse promotie producten: zonnebrand en zonnebrillen

In de warme zomer zon wilt u natuurlijk genieten van leuke buiten activiteiten. Echter is het afhankelijk van de voorzorgmaatregelen hoelang u buiten kunt genieten. Als u een dag buiten doorbrengt met de brandende zon op uw onbeschermde huid zal dit waarschijnlijk leiden tot een pijnlijke en verbrande huid. Ook uw ogen moeten goed beschermd zijn tegen het licht van de zon, dit om blijvende schade op langere termijn te voorkomen. Dit maakt zonnebrandcrème of een zonnebril een belangrijk, maar vooral goed promotie artikel voor de zomermaanden. Vooral omdat het artikelen zijn die iedereen in de zomermaanden nodig heeft en gebruikt.

Wanneer u een promotie artikel kiest voor uw bedrijf, is het belangrijk om rekening te houden met het soort artikelen waar u doelgroep zich tot aangetrokken voelt, en het nut van het product na verloop van tijd. Met andere worden, de beste promotie producten zijn degenen waar uw klanten in geïnteresseerd zijn en niet meteen zullen weggooien. Promotie artikelen die in de zomer worden uitgedeeld hebben vaak minder te maken met het merk zelf, maar zijn meer gericht op het nut dat het artikel te bieden heeft in die periode. Dit omdat er veel leuke artikelen zijn die zeer seizoen gebonden zijn en in andere tijden van het jaar niet echt bruikbaar zijn. Daarnaast spreken deze zomerse promotiegeschenken vaak een grotere doelgroep aan, iedereen van alle leeftijden hebben bijvoorbeeld zonnebrand of een zonnebril nodig tijdens de zomermaanden. 
 
Een ander belangrijke overweging die u moet maken bij uw zomer promotie artikel is de vertoning van uw merk, logo of bedrijfsnaam. Standaard artikelen waar niet direct een afbeelding of merk op te zien is worden minder goed ontvangen dan een bedrukt exemplaar. Dit omdat een goed ontworpen bedrukking het artikel aantrekkelijk kan maken, en ervoor kan zorgen dat het artikel meer waarden heeft voor de ontvanger. Bedrukte zonnebrillen voorzien van een persoonlijke boodschap of logo zijn een geweldige manier om uw logo onder de mensen te brengen en zorgen dat mensen uw bedrijf herkennen. Dit kan bijvoorbeeld ook met een bedrukte fles zonnebrandcrème. Als deze is voorzien van uw bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap wordt er telkens reclame gemaakt voor uw bedrijf als de zonnebrand gebruikt wordt.
 
Bedrukte zonnebrillen en zonnebrand zijn multifunctionele promotie artikelen die een grote impact kunnen hebben op uw doelgroep, maar ook de mensen daaromheen. U kunt deze artikelen gebruiken voor uw marketing campagne in de zomer, als uw doelgroep veel buiten in de zon is. Deze promotie artikelen zullen zich zeker terugbetalen. Bedrukte zonnebrillen en zonnebrandcrème zijn een geweldig promotiegeschenk voor uw bedrijf, maak een grote impact deze zomer en kies voor deze artikelen. 
 
Bent u op zoek naar verschillende promotieartikelen voor in de zomer? Kijk dan eens op Zintuig.nl. Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende zonnebrillen en zonnebrandcrème die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. Met deze artikelen bereid u uw relaties goed voor op de aankomende zomer. 
03-05-2017