Top drie leukste zonnebrillen

Op deze pagina hebben we getracht om de leukte zonnebrillen weer te geven. We hebben hierbij twee giganten in de relatiegeschenkenbranche bekijken: Attentie.nl en Giftsdirect.nl. Beide een groot aanbod zonnebrillen. Maar wat zijn nou de top drie leukste zonnebrillen? Lees hieronder gauw verder op de drie leukste zonnebrillen te zien.

#3 Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen behoort tussen de top drie van de meest weggegeven promotiemateriaal en relatiegeschenken. Het is namelijk goedkoop en vaak mogelijk te bedrukken met een eigen ontwerp zoals een bedrijfslogo of pakkende slogan. Niks voor niks kiezen veel bedrijven, scholen, (sport)verenigingen en andere organisatie voor bedrukte zonnebrillen om iets te promoten. Des te opvallender de zonnebril, des te meer naamsbekendheid. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Giftsdirect waar je heel goedkoop zonnebrillen kunt bedrukken. Wacht niet langer en ga dus zonnebrillen bedrukken om op te vallen!
 

#2 Duurzame zonnebrillen

Bij Attentie.nl, een groothandel in promotiemateriaal en relatiegeschenken, heeft een groot aanbod duurzame zonnebrillen. Zo draag je met een zonnebril van bamboe of tarwevezel een steentje bij aan een betere wereld. Bij Attentie.nl kun je duurzame zonnebrillen bedrukken naar eigen wens bedrukken. Vanwege de goedkope vanaf prijzen en het duurzame oogmerk zijn deze zonnebrillen uitermate geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenken voor duurzame bedrijven. Laat zien dat je een duurzame handelswijze hebt of dat je juist een duurzamere koers gaat varen.
 

#1 Snelle Planga zonnebril

Dé trend van het zomerse straatbeeld: de snelle Planga! Een Planga is straattaal voor een zonnebril en met een snelle Planga bedoelen ze een heel opvallende zonnebril. Met name door de rapper Donnie is een snelle Planga een bekende term geworden. Zorg dat je met Plangaweer een snelle Planga hebt om te flaneren tijdens zomerse dagen. Bij Attentie.nl hebben ze een Planga die je al kunt bedrukken vanaf €1,73,-. Zeer geschikt als grappig promotiemateriaal of leuk relatiegeschenk. Het is namelijk een hip cadeau die je met een knipoog kunt geven. Bijvoorbeeld voor de zomervakantie aan eigen personeel of klantrelaties.

 

01-06-2021