De neon zonnebril bedrukken, voor kleurrijke promotie!

Probeer je de wereld rood, groen, blauw of wit te schilderen? Geloof je in het populaire gezegde "Go neon or Go Home"? Dan zou je je toevlucht moeten nemen tot deze kleurrijke aangepaste neon-zonnebril die hier in alle mogelijke kleuren wordt aangeboden. Deze betaalbare neon zonnebril of zonnebril met opdruk op maat op brillenman.nl zijn populair bij mensen van alle leeftijden en worden populair in de modescène met hun opdringerige kleurenprofiel. Of u van plan bent om een beurs bij te wonen om uw gerichte klanten te verleiden of om gasten te charmeren op uw bruiloft, vrijgezellenfeest of proberen er anders uit te zien in de menigte door zonnebrillen te laten bedrukken valt u zeker op in tijdens de beurs en mensen zullen de zonnebrillen zeker meenemen.

Zonnebrillen bedrukken met logo

Neon zonnebril met opdruk en gratis verzending!

Schilder de gelegenheid met een gepersonaliseerde neon-zonnebril
"Wow, neon" was de dominante mode-expressie in de jaren tachtig en negentig en mensen waren er gewoon gek op. Tegenwoordig maken retro tinten een comeback en iedereen wil er glitzy uitzien. Als je een goede start wilt maken door een gedenkwaardige weggeefactie uit te delen, neem dan een van deze speciale neon-zonnebrillen met opdruk mee!
Heb je er ooit graag kleurrijk uitzien willen zien, maar tegelijkertijd beschermd? Misschien hebt u geen van deze UV-beschermende en levendige neon-tinten gebruikt. Deze zonnebril biedt bescherming aan uw ogen en voegt rust en stijl toe. Het kan ook uw logo of merkreferenties dragen.
 
Gele zonnebril bedrukken
 
Deze kleurrijke bedrukte goedkope zonnebrillen met uw logo zijn een perfecte weggever tijdens:
• Beurzen en zakelijke conventies
• Bruiloften
• Zomerpromoties
• Thema-evenementen
• Outdoorfeesten
• Strandevenementen en al die evenementen die onder de zon of zelfs binnenshuis worden gehouden
 
Groene zonnebril bedrukken
Deze neon zonnebril bedrukt met uw logo draagt niet alleen bij aan uw koelheidsfactor, maar transformeert ook uw algehele persoonlijkheid! De fun-in-the-sun-stijl brengt succes voor marketeers of individuen die van de zon willen genieten. De meeste van deze zonnebrillen trekken aan met hun levendige neon of zwarte veren en ultraviolet-beschermende lenzen. Deze neon tinten zien er geweldig uit voor mensen van alle gezichtsvormen en ze kunnen worden gecombineerd met de meeste jurken.
Wanneer u deze aansprekende aangepaste tinten in uw campagne verwerkt, zullen uw klanten en klanten gemakkelijk begrijpen dat uw merk ernaar streeft out of the box te denken. U kunt deze felle zonwering aanpassen aan uw merkinformatie in heldere en levendige inkten voordat u deze weggeeft.
 
Roze zonnebrillen bedrukken
 
Biedt deze neon kleuren aan al uw klanten die proberen te genieten van hun tijd onder de zon zonder in te leveren op hun stijl of comfort. 
Voor meer informatie over het bedrukken van zonnebrillen, kleuren of de prijzen neem dan contact met ons op via: 
 
Tel: +31(0)35-6956000;
e-mail: sales@zintuig.nl.
14-02-2018 door