De Malou zonnebril van Brillenman bedrukken

Elke zomer vraagt om nieuwe geschenken. Elke zomer zijn er weer nieuwe trends wat betreft relatiegeschenken. Hierbij wordt er steeds origineler gedacht in het bedrukken van de zomergeschenken. Zo is de aanvraag voor het bedrukken van de koeltas enorm hoog dit jaar. De aanvragen voor bedrukte zonnebrillen is dit jaar(zoals elk jaar) ook hoog. Hierbij wordt er veelal gekozen voor het bedrukken van de Sun Ray zonnebril. Bij de consumenten is er echter een nieuwe modetrend en dat is de zonnebril met een houten uitstraling en daarom lichtten wij de Malou zonnebril uit.
 

Specificaties Malou zonnebril

Een overzicht van de Malou zonnebril en haar specificaties:
•    Afmetingen: 145 x 48 x 145 mm
•    Kleuren: Hout/licht, hout/donker.
•    Opdrukmethodes: Mogelijkheden op aanvraag
•    Opdrukruimte: 45 x 6 mm
•    Levertijd onbedrukte Malou zonnebril: 4 werkdagen
•    Levertijd bedrukte Malou zonnebril: 10 werkdagen

Malou zonnebril bedrukken

 

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Begin met shoppen en ontvang een gratis powerbank bij uw bestelling.

 

Een Malou zonnebril bedrukken

De Malou zonnebril is een geheel eigentijdse zonnebril. De uitstraling van de Malou zonnebril is toch wel het meest opvallend. De Malou zonnebril is namelijk een kunststof zonnebril met een houten uitstraling. Dit maakt een bedrukte Malou zonnebril een trendy geschenk om aan uw klanten mee te geven.

bedrukte Malou zonnebril

 

Het bedrukkingsproces van de Malou zonnebril

Wanneer u van plan bent om de Malou zonnebril te bedrukken bij Brillenman moet u rekening houden met het volgende bedrukkingsproces:
1.    U kiest, rechts van de productpagina van de Malou zonnebril, het aantal zonnebrillen dat u wilt bedrukken. Met een minimum van 50 zonnebrillen.
2.    Hierna geeft u aan of u de Malou zonnebrul bedrukt of onbedrukt wilt ontvangen. Omdat we spreken van een bedrukkingsproces gaan we er even vanuit dat u de zonnebril bedrukt wilt ontvangen.
3.    U kiest het aantal printposities en kleuren die u wilt gebruiken voor uw bedrukkingen op de Malou zonnebrillen.
4.    U geeft aan wanneer u de zonnebrillen geleverd wilt hebben. Normale levering of spoedlevering.
5.    Vervolgens klikt u op “bestel” en vult u uw contactgegevens in, waarin u ook uw logo upload. Hiermee gaat onze salesafdeling aan de slag en we zullen ook nog contact met u opnemen.
6.    Allereerst krijgt u een drukproef opgestuurd. Deze keurt u goed of af. Dit proces herhaalt zich tot u helemaal tevreden bent en de drukproef goedkeurt.
7.    Na goedkeuring van de drukproef gaan Brillenman aan de slag met het bedrukken van uw Malou zonnebril
8.    Wanneer u heeft gekozen voor normale levering ontvangt u na 10 werkdagen de bedrukte Malou zonnebrillen op het door u aangegeven adres. Wanneer u gekozen heeft voor spoedlevering kan de levertijd zelfs 4 werkdagen zijn.

Malou zonnebrillen bedrukken

 

17-05-2016 door