Het bedrukken van een trendy zonnebril

In de zomer valt u niet alleen meer op met een bedrukte zonnebril. Vele bedrijven zijn al jarenlang bezig met het bedrukken van een zonnebril en de consumenten zelf zijn ook meestal al in het bezit van een zonebril. U zult dus, wanneer u kiest voor een bedrukte zonnebril, van goede huizen moeten komen met uw zomergeschenk. Brillenman heeft een aantal opvallende zonnebrillen voor u om te bedrukken. Zo hebben we het al gehad over de Sun Ray, Malou, Xaloc en Malter zonnebrillen maar als u kiest voor een trendy zonnebril van zeer goede kwaliteit dan raden wij u de California zonnebril aan. 

California zonnebril bedrukken


Specificaties California zonnebril

Een California zonnebril bedrukken geeft vele voordelen. Maar allereerst even haar specificaties: 
Afmetingen: 14,5 cm x 4,6 cm x 14,5 cm
Kleuren: Rood, zwart, blauw, lime, oranje en wit
Bedrukkingstechniek: tampondruk
Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 7 x 60 cm
Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen spoed in overleg.
Minimale afname: 25 stuks
Gewicht: 28 gram
Bedrukte California zonnebril

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

California zonnebrillen bedrukken

De California zonnebril laten bedrukken

bedrukte California zonnebrillen

De California zonnebril is een trendy en zeer mooie zonnebril die geheel een eigen stijl heeft.De California zonnebril is een echte zonnebril die past in deze tijd en is zeer geliefd bij de consument. Het kenmerk van de California zonnebril is bijvoorbeeld dat de glazen van deze zonnebril per kleur verschillen. Zo heeft u bij een oranje zonnebril ook oranje glazen, bij een blauwe zonnebril blauwe glazen, bij een rode zonnebril rode glazen en zo gaat het maar door. Dit maakt elke California zonnebril uniek. 
Elke California zonnebril wordt geleverd in een US basic geschenktasje. Dit is ook al inclusief een hoesje van microvezel dat te gebruiken is als een schoonmaakdoekje voor de zonnebril. Al met al is deze California zonnebril ideaal om te bedrukken voor bijvoorbeeld uw festival merchandise of als promotiemateriaal in de zomer. 
 
zonnebrillen bedrukken
19-05-2016 door